Skip to main content

Om Touchésport, og hvorfor vi virkelig er de bedste!

Touchésport har siden år 1998 specialiseret sig i at levere unikke specialdesignede og top professionelle fægtearrangementer til private såvel som firmaer. Dette er vores kernekompetence! Vi var de første og eneste til at udbrede fægtning til private og firmaer i Danmark igennem flere år. Vi har derfor klart størst erfaring i hvad der skal til for at skabe det bedst mulige og underholdende arrangement.

Fægtning er for alle, mænd og kvinder, ung og gammel.

Så har du/I lyst til at stifte bekendtskab med fægteverdenen og dets store underholdende samt udbytterige potentiale, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er bevist byens bedste!

Til bevis på vi virkelig er unikke og har det klart bedste fægtearrangement, har Touchésport den ære at som det eneste fægteevent nogensinde, at være blevet nomineret og efterfølgende vinde Alt Om Københavns kategori "Byens bedste legested for voksne 2004/05".

Det er hele Danmark der har været med til at vælge os som de bedste over blandt andet Tivoli og Casino Copenhagen med 70% af stemmerne. Vi er ligeledes blevet nomineret og fik 2. pladsen 2005/06 - kun slået af Tivoli.

Hvorfor vi er det klart bedre valg end andre fægteudbydere

Der er mange punkter der gør Touchésport til det bedre valg. Her følger de primære grunde til hvorfor vi er bedre end vores konkurrenter

Nogle af de punkter der gør os unikke er blandt andet at vi har en ansvarsforsikring (da en basis ulykkesforsikring ikke dækker), fleksible åbningstider, mobilt udstyr, special uddannet instruktører og sammensat koncept, samt vi er byens bedste...!

Her følger grundene til at Touchésport er et bedre valg:

  • Vi har som de eneste en ansvarsforsikring der dækker i tilfælde af, at vores udstyr er direkte årsag til en skade/ulykke. Dette har fx ikke engang fægteklubber - her fægter man på eget ansvar. Bemærk at en personlig basis ulykkesforsikring ofte ikke dækker ved kampsports!
  • Vi har udviklet et unikt og specielt sammensat fægtearrangement, som sikre I får mest muligt ud af den begrænsede tid der er til rådighed. Det er action fra start til slut.
  • Vores fægtearrangement er "Byens bedste". Dette er endda ikke kun inden for fægtning, men også som generel underholdning. Folket har talt!
  • Vi har bedre og længere åbningstider. Fra mandag til lørdag fra kl. 09.00 til 21.00 og søndag efter nærmere aftale, da vi ikke er afhængige af at skulle afse tid eller lokaler i hverdagene til anden fægtetræning end vores arrangementer.
  • Vi kan efter ønske foretage ud af huset arrangementer, da vores udstyr er mobilt. De fleste har deres udstyr bundet til et sted eller klubben.
  • Vi har erfarende instruktører (som selv fægter) som er specialuddannet til at styre underholdende fægtearrangement. Instruktører i fx Fægteklubber er udelukkende trænet i at undervise en elev af gangen og i teknik. De mangler med andre ord det store overblik, samt det at gøre det til et sjovt event. Dette giver da også god mening, da de er en klub og ikke event udbydere.

Af ovenstående grunde er vi Danmarks klart foretrukne fægteevent!

Manden bag Touchésport

Henrik Jørgensen er fægtetræner, idrætskonsulent og elitefægter gennem 15 år. Han har været danmarksmester 13 gange. Udover fægtning har Henrik også kendskab til andre former for sport fx moderne 5-kamp, mountainbiking, landevejscykling, speedskating, ski, dykning og kajak.

Henrik har med sin store erfaring i fægtning og andre idrætsgrene også ekspertise til at skræddersy specielle arrangementer til en gruppe personers behov og ønsker. Det har hidtil primært været undervisning indenfor fægtning/kårde med elektronisk markering samt skydning med luftpistol, men det kunne f.eks. også være "middelalderfægtning" med rigtige sværd og brynjer.

  • Danmarksmester på Kårde 13 gange
  • Har været placeret nr. 16 på verdensranglisten i kårde

Touchésport kan mere end "bare" fægtning!

Vi har nemlig også mulighed for at sammensætte et væld af forskellige pakker og event til netop jeres lejlighed, via vores store netværk af dygtige samarbejdspartnere hver med deres speciale.
Dette betyder vi kan være behjælpelige med alt fra naturligvis fægtning, til mødelokaler, mange andre sportsgrene, samt spisning.

Kontakt os for at høre mere og få sammensat en pakke.