Firmaarrangement - fægtning

Giv de ansatte en dag/aften de sent vil glemme. Fægtning er en stor oplevelse, der samtidig kan afsløre en helt anden side af dine kollegaer. Det handler bl.a. om at læse og kende sin modstander, samtidig med at man skal overraske og tage initiativ!

Touchésport har af samme grund et specialdesignet event for firmaer. Vi kan også kombinere og varetage jeres dag med flere sportsgrene og/eller spisning via vores partnere.

Der er flere måder at fægte på som firma. Enten som social event eller mere teambuilding præget for at opnå bedre synergi og samarbejde.

Fægtning som socialt firmaevent

Et fægtearrangement indeholder som udgangspunkt

2 timers effektiv undervisning med hovedvægt på mental og fysisk forberedelse til at skulle fægte en konkurrence med elektronisk markering, hvor alle får en placering til slut. Hele det specielt sammensatte og prisbelønnet arrangement bliver varetaget af byens bedste specialuddannede instruktører. Våbnet der bliver fægtet med er en kårde, det mest udbredte våben i den moderne fægteverden.

Hver person er sikret minimum 4 fægtekampe, og eventuelt flere, afhængigt af arrangementets sammensætning samt antallet af deltagere.

Touchésport har en ansvarsforsikring, der dækker i tilfælde af at vores udstyr er direkte årsag til en skade/ulykke. Dette finder du normalt ikke engang i fægteklubber.

Efter arrangementet er det muligt at forkæle de ansatte i hyggelige omgivelser, med en en af vores store lækre buffeter via vores samarbejdspartnere. Spisningen foregår fx ved bowlingbaner, pool, bordfodbold og en stor bar. Læs mere om spisning og menuerne her.

Et fægtearrangement inderholder blandt andet

Der fægtes en individuel konkurrence eller holdkonkurrence afhængig af antal deltager og kundens ønsker.

Individuel konkurrence

Hold konkurrence

Fægtning som teambuilding

Fægtning har mange gode muligheder og aspekter når det kommer til teambuilding, da det opererer på et højt niveau af taktik og strategi, samt planlægning både før, under og efter kampen. Vigtigst af alt er dog at man får resultatet af sine anstrengelser og planlægning prompte.

Nogle af de ekstra hovedpunkter i fægtning som teambuilding er følgende:

Fægtning kan kombineres med andre aktiviteter som fx en 3 kamp/5 kamp eller en handlebane med forskellige praktiske/teoretiske opgaver relateret til firmaets visioner. Vi har via vores samarbejdspartnere mulighed også for at tilbyde en lang række andre sportsgrene og derved udvide arrangementet. Herved kan det gå hen og blive en aktivitetsdag.

Tidsforbrug er afhængig af arrangementets indhold, og vi kan lave ud af huset arrangementer. Vi holder til i Grøndal Centret i København N.V.

Ring nu på 21 82 47 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør mere ...

Udskriv