Dit naturlige mødested

til konferencer Nordsjælland

Kom i god mødeform

KolleKolle er omkranset af den skønneste natur med både skov, sø og marker som nærmeste nabo i Værløse. Her er der rig mulighed for at tilføje aktiviteter til jeres møder & konferencer i Nordsjælland, med alt fra Teambuilding til walk-and-talk. 

Indenfor byder vi velkommen til professionelle rammer, hvor mødeoplevelsen er sat i centrum både når det gælder forplejningen, indretningen og de tekniske hjælpemidler.

Vi er et hold at dedikerede og imødekommende medarbejdere, hvis primære fokus er at skabe tryghed og ro, så I kan koncentrere jer 110% om indholdet i jeres møde.

Book her

Hyggeligt samvær på konferencer Nordsjælland
Teambuilding på konferencer Nordsjælland
Hyggelige terrasser rundt om KolleKolle
Konferencer Nordsjælland med naturen lige udenfor døren
Konferencer Nordsjælland med professionelle mødelokaler

Hold dampen oppe

Der er et utal af muligheder for at tilsætte dit møde eller kursus ekstra energi. Den omkringliggende natur oplagt til aktiviteter og vores mange gode samarbejdspartnere har også posen fyldt med gode forslag som kan indgå i jeres program.

Vi tilbyder mange forskellige typer af aktiviteter - korte, lange, teambuilding, udvikling eller hvis det bare skal være hygge som afslutning af dagen møde.

Se alle de mange muligheder her

Kbh Teambuilding

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik i forhold til præcis jeres behov. Med KbhTeambuilding får du hjælp til at sammensætte den helt rigtige teamdag eller teamudvikling. Vi har massere idéer og tips til hvad man kan lave og hvad der passer godt sammen. Vi sørger for at hjælpe med koordinering, tidsplaner og alt det andet praktiske, så I får maksimeret jeres faglige udbytte og har overskud til det sjove.

 

For mere information klik her
Teambuilding i naturen

Nyheder

  • Book møder digitalt - lige når det passer dig

    Skal du booke et møde, så kan du nu få et tilbud på 2 min. 24/7/365. Vi er nemlig gået i samarbejde med virksomheden Crowdbook og tilbyder nu en digital løsning til booking af møder og konferencer på KolleKolle.

    Læs mere…
  • Bæredygtighed og Klima på KolleKolle

    Bæredygtighed og Miljø på KolleKolle

    KolleKolle har siden 1996 haft fokus på at arbejde bæredygtigt og miljørigtigt. Så vi kan med stolthed sige at vi tager ansvar - og passer på vores klode.

    Læs mere…
  • Madspild-reduktion

    KolleKolle har fokus på madspild

    Det her er absolut ikke et super fedt eller lækkert billede at sætte her på vores hjemmeside, men det illustrere bedst vores utrættelige arbejde med at minimere madspild.

    Læs mere…
  • Bæredygtigheds Ambassadør

    Vores kok Mette har været igennem en uddannelse med fokus på bæredygtighed og kan nu kalde sig Bæredygtigheds Ambassadør.

    Læs mere…
  • Egen musli produktion

    Mette har været i fuld gang i køkkenet med at producere en ordentlig portion lækker hjemmelavet müsli, den er både glutenfri og uden nødder.

    Læs mere…